Mtn2.org

Tam Versiyon: Eğer MÜSLÜMANSAN . .
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Evet arkadaşlar eğer müslümansanız ve Yüce ALLAHımıza herşeyinizle baglıysanız vereceğim linkteki sayfayı şikayet edin ki kapansın ben böyle sayfalara küfür etmeyi bile çok görüyorum benim gözümde tuvalet kapağı kadar bile değeri yok böyle sayfaların ama sizde destek verin arkadaşlar ALLAh rızası için diyorum eğer vereceğim linkten giremezseniz facedeki arama butonuna allahların allahı yazın girin ama ne olursunuz şu grubu şikyaet edin ALLAH rızası için Sad
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz.
tamam kardeşim şikayet et butonuna bastm eğer olmassa bilmiyorum
olur olur ŞerefsizLer Yüce kitabımız Kur'an-ı kerime haşa tuvalet kagıdı deyip dalga geçiyorlar çok gücüme gitti off ben böyle insanlarla aynı dünyada yaşamakistemiyorum. .
ya bu her kimse cehenemin dibinin tirlyonlarca bin derinliğinde yansın belki 7 yaşında bir çocuktur bunu yapan belkide yetişkin bir kendini bilmezdir bu sayfa kapancak duvarıma yazdım gören herkez şikayet etsin allahların allahı diye bi sayfa dedim
Sayfa: 1 2 3
Referans URL